Skip to main content

Rinat werd opgericht door doelman Hector Castro in 1986 in de stad Leon, Guanajuato, Mexico, vanaf het bescheiden begin tot een van de belangrijkste keepersmerken ter wereld.

Bij Rinat produceren we meer dan alleen keepersproducten, we creëren innovatieve concepten en tools waarmee atleten maximaal kunnen presteren en hun prestaties kunnen verbeteren. Keepersartikelen die voldoen aan de behoeften en eisen van de sport.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de markt hebben we zij aan zij met keepers onze producten in elke collectie geperfectioneerd, altijd op zoek naar de meest comfortabele handschoen en de meest technische en functionele kleding, omdat we weten wat het is om een keeper te zijn en hoe belangrijk het is om je veilig en comfortabel te voelen.

Bij Rinat maken we niet alleen producten voor keepers, maar creëren we ook innovatieve concepten en tools waarmee atleten kunnen presteren. We zijn gepassioneerd door het keepen en hebben daarom een hoge mate van specialisatie bereikt, om onze keepercollega’s artikelen aan te bieden die aansluiten bij de wensen en eisen van het vak.

Wij zijn het enige voetbaldoelmanbedrijf dat zijn handschoenen in eigen huis vervaardigt in onze fabriek in Leon, Mexico, onder de ogen van de oorspronkelijke oprichters voor technologie, materialen, design en handgemaakte kwaliteitsproductie. En we zijn er trots op het enige merk ter wereld te zijn dat hun keepershandschoenen en andere artikelen ontwerpt, creëert, ontwikkelt en produceert.

Onze toewijding aan u is om u de beste keepershandschoenen en -kledingproducten en -ervaring te bieden, onze missie is om het beste keepersmerk ter wereld te zijn!

Rinat is het keepersmerk gemaakt door doelmannen.

Kenmerken

Wrapped Thumb

Latex van de handpalm wikkelt zich om de duim en vingers voor extra oppervlakte

 

Side Shield

Extra applicatie aan de zijkant van de handschoen. Dit beschermt de latex tegen beschadiging tijdens het duiken.

Pro Fit

Band aan de binnenkant van de pols. Hiermee kunt u de handschoen op zijn plaats aanbrengen en gemakkelijker manipuleren zonder kwetsbare delen van de constructie, zoals de handpalm of naden, te beschadigen.

 

Dual Link

Technologie die is ontwikkeld om een ​​dunne beschermlaag aan de latex te geven, blokkeert sommige poriën en voorkomt overmatige opname van water en vocht in de handschoen, waardoor de grip behouden blijft.

 

Extended Palm

De polsband heeft een latexapplicatie aan de binnenkant van de pols, net onder de handpalm, waardoor een groter oppervlak en extra grip ontstaat.

 

Active Cell Zone

Ventilatiezone gecreëerd om de luchtstroom te verbeteren. Laat warmte ontsnappen terwijl de binnenkant van de handschoen koel blijft met een externe gel-applicatie voor grip.

EZ Fit

Opening met lycra aan de buitenkant van de pols, waardoor de hand gemakkelijker in de handschoen kan komen.

 

Punching Zone

Technologie die is ontwikkeld om de knokkels te beschermen bij het opruimen of blokkeren met de vuisten, vergroot ook de impact door uw klaring verder te laten gaan en zo uw doel veilig te houden.

 

 

Spines

Beschermingssysteem voor de vingers, wat zorgt voor stevigheid en de kans op blessures verkleint.

 

Doble Broche

In tegenstelling tot de klassieke stijl, geeft dit type sluiting u een betere pasvorm en veiligheid, omdat het om de pols draait, het omwikkelend en het samendrukkende effect van een verband imiteert.

Soorten Latex

Super Softy XP

Latex met goede prestaties en duurzaamheid. Voor alle terrein- en weersomstandigheden. Aanbevolen voor gebruik in droge omstandigheden en trainingen.

 

Omega Resistance

Duitse latexformule biedt ongeëvenaarde duurzaamheid met goede grip. Speciaal ontworpen voor schurend terrein zoals kunstgras of harde grond.

AXG Formula

Nieuwste generatie latex ontwikkeld in Duitsland speciaal voor rinat met de principes van dezelfde technologie waarmee de banden van het vliegtuig en de Formule 1-auto’s worden vervaardigd om een ​​extreme grip te garanderen, zelfs in regenachtige omstandigheden. Het heeft een onverslaanbare prestatie, een perfecte balans tussen grip en weerstand, het beste in high-end natte latex.

 

Omega Grip

Duitse latex met maximale prestaties en duurzaamheid. Een van de beste latexsoorten op de markt die een absolute en ongeëvenaarde grip garandeert. Speciaal samengesteld voor Rinat. Aanbevolen voor natuurlijk gras op droge of licht natte omstandigheden.

 

 

Duo Grip

Is een latex met een uitstekende reputatie vanwege zijn geweldige prestaties. De binnenkant van latex, hecht aan uw hand en blijft altijd op zijn plaats. Geeft u het gevoel dat uw handschoen en uw hand hetzelfde zijn.

 

 

Omega Xtreme

Met ongeëvenaarde prestaties in zowel droge als natte omstandigheden, is het een terrein voor elk terrein. Uitstekende grip onder elke situatie. De microdeeltjes geven het een veel grotere weerstand en verhogen de grip als het in contact komt met water.

Soorten Cuts

Ergonomic Cut

Deze snit biedt ongeëvenaard comfort door de natuurlijke positie van uw hand tijdens het rusten te simuleren.

 

Ergo Roll Cut

Combineert het beste van twee sneden, de Ergonomic en Rollfinger bieden zowel comfort als natuurlijke catch-ready positie, terwijl ze ook een maximaal oppervlak bieden voor optimale grip en veiligheid.

Negative Cut

De latex van de handpalm omgeeft bijna volledig de wijs- en pinkvinger en sluit aan bij de toepassing van de rug. In de ring- en middelvinger hebben we een negatieve snit, de binnenste naden zorgen ervoor dat het beter aansluit, speciaal ontworpen voor diegenen die een maximaal contactgevoel met de bal zoeken.

 

Negative Cut

Deze snit heeft naden in de handschoen. Het verliest wat latex oppervlak, maar je voelt het erg strak om je hand. Dit is een zeer technische snit en omdat hij zo strak zit, heb je veel controle bij het contact met de bal.

 

 

Flat Cut

Combineert het beste van twee sneden, de Ergonomic en Rollfinger bieden zowel comfort als natuurlijke catch-ready positie, terwijl ze ook een maximaal oppervlak bieden voor optimale grip en veiligheid.

 

×

WhatsApp Chat Rinat Nederland

× Hoe kan ik je helpen?